Vervoerservice De Opstap van Welzijn Lelystad zoekt MVO-partners

16/11/2021

Wil je met je onderneming bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)? Help dan mee om vervoerservice De Opstap van Welzijn Lelystad te verduurzamen. Welzijn Lelystad gaat over tot de aanschaf van een elektrische bus. Om dat te helpen realiseren, zijn zij afhankelijk van MVO-partners. Als MVO-partner ben je ambassadeur van de bus en krijg je een mooie plek voor promotie van je bedrijf op de bus. Je logo is goed zichtbaar wanneer zij dagelijks met hun klanten door Lelystad rijden om hen te brengen naar de ontmoetingslocaties in de wijkcentra, naar activiteiten en sociale contacten maar ook voor een bezoek aan de dokter. De namen van partners vermeldt Welzijn Lelystad ook op hun website.

Lees hier de brief van Welzijn Lelystad met meer uitleg

Bekijk hier hoe de nieuwe bus eruit komt te zien