Aanmelden bedrijvenmarkt Windplanblauw

07/01/2022

Meld je aan! Op donderdag 3 februari 2022 organiseert Windplanblauw de eerste van twee bedrijvenmarkten voor lokale ondernemers die mee willen werken aan de bouw van Windplanblauw in het IJsselmeer en de windmolens op land. Van 13:30 uur tot 15:30 uur krijgen bedrijven op 3 februari de kans om kennis te maken met Windplanblauw en de hoofdaannemers: Ballast Nedam, Mammoet en Vestas. Op 24 maart vindt de tweede bedrijvenmarkt plaats dan kunnen bedrijven kennismaken met de hoofdaannemers: GE Renewable Energy en F&B Group.

Begin 2021 is Windplanblauw begonnen met de bouw van het windpark op land. Vanaf april 2022 gaat dit ook gebeuren voor de windmolens in het IJsselmeer. GE Renewable Energy, Mammoet, Ballast Nedam en F&B Group zijn de partijen die hierin samenwerken om de huidige 28 windmolens te vervangen voor 24 nieuwe windmolens.

Waarom een bedrijvenmarkt?
Windplanblauw vindt het belangrijk lokale ondernemers te betrekken bij de bouw. Met de bedrijvenmarkt faciliteert het project de kennismaking tussen de hoofdaannemers en lokale ondernemer. Eerst schetst de organisatie een duidelijk beeld van de stand van zaken en wat er nodig is voor de bouw. Bedrijven krijgen de mogelijkheid zichzelf in 1 minuut te presenteren.

Aanmelden
Bent u een ondernemer uit Flevoland en heeft u interesse om met ons samen te werken? Aanmelden kan door het aanmeldformulier op de website in te vullen