Business to Business programma Floriade 2022

21/01/2022
Vanaf 14 april is Almere een half jaar lang hét podium voor wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022, met het doel structurele innovaties en oplossingen vinden voor duurzame en leefbare steden. Tijdens de Floriade expo worden bezoekers geïnspireerd om groener en gezonder te leven en te ondernemen met het hoofdthema Growing Green Cities. Aan de hand van de vier sub thema’s worden er activiteiten en evenementen georganiseerd.

Horizon Flevoland ontwikkelt en voert, namens de provincie Flevoland, gedurende de Floriade het business to business programma uit voor en met het Flevolandse bedrijfsleven. Het doel is om maximaal impact te realiseren op de economische ontwikkeling van de regio en de ondernemers. In het business-to-business programma organiseert Horizon Flevoland samen met Flevolandse ondernemers evenementen rondom hun expertise of innovatie. Dit kan op het Floriade terrein zelf, maar met een ‘tour de Provence’ kunnen ondernemers ook (inter)nationaal bezoek ontvangen op hun eigen locatie.

Voortkomend uit de Floriade thema’s heeft Horizon Flevoland, samen met de Flevolandse gemeenten en het bedrijfsleven, een aantal thema’s en onderwerpen geselecteerd die een rol spelen in de regio. 

Wil jij graag jouw activiteiten of sector aan een (inter)nationaal zakelijk publiek laten zien? Wellicht kun je met jouw bedrijf of sector aanhaken bij het business to business programma.

Kijk voor meer informatie op www.horizonflevoland.nl/b2b-floriade.