Win4All heet voortaan Economic Board Flevoland

04/02/2022

Win4All - Economic Board Flevoland gaat voortaan verder onder de naam Economic Board Flevoland. ‘Met een bijpassend, herkenbaar logo dat duidelijk maakt waar we voor staan: de toekomst van Flevoland,’ vertelt programmamanager Erwin van der Weide. 

‘Ons nieuwe logo is geïnspireerd op de Flevolandse vlag. Het vierkant staat voor focus en verbinding. De blik vooruit. Denken in mogelijkheden, zoals we dat gewend zijn in Flevoland. Wij verbinden bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden aan elkaar. Om ondernemerschap en brede welvaart in onze mooie provincie te stimuleren. Hoe? Door het aanjagen van nieuwe initiatieven, door verbindingen te leggen tussen verschillende sectoren en door Flevoland op de kaart te zetten.’

Kansen en uitdagingen

Economic Board Flevoland kijkt vooral vooruit. Welke kansen en uitdagingen zijn er in de toekomst? Het vinden van voldoende personeel, is een urgent probleem. Niet alleen voor de groei van bedrijven, ook voor de energietransitie. Nooit eerder stonden er zoveel vacatures open voor technisch personeel.

Economic Board Flevoland verbindt en initieert. Dat doen we op verschillende manieren. Door het organiseren van kennis en inspiratie events zoals De Staat van Flevoland. Waarbij ondernemers, bestuurders en onderzoekers met elkaar en experts in gesprek gaan over verschillende actuele thema’s. Zoals het vestigings- en ondernemersklimaat, onderwijs en arbeidsmarkt en de nieuwe economie in Flevoland. 

IJzersterke samenwerking

Met de nationale campagne Flevoland, duidelijk anders zetten we prachtige, slimme en innovatieve Flevolandse bedrijven in de schijnwerpers. Samen met In Flevoland versterken we hiermee het unieke verhaal van Flevoland. Door te laten zien hoe leuk het is om voor deze ondernemingen te werken, binden we medewerkers van de toekomst aan Flevoland. 

‘We zijn trots op wat er al is bereikt in Flevoland. Nu is het tijd voor de volgende stap. Onze ijzersterke samenwerking verder uitbouwen!’, besluit Erwin van der Weide tevreden.