Business to business programma Floriade Expo 2022

15/02/2022

Ben jij een innovatief Flevolands bedrijf en wil jij graag jouw activiteiten of sector aan een (inter)nationaal zakelijk publiek laten zien? Is jouw bedrijf, in de brede zin, bezig met en/of voel jij je verbonden met innovatieve producten, technieken en bevindingen die bijdragen aan het hoofdthema van de Floriade; Growing Green Cities? Denk hierbij aan land- en tuinbouw, voedselverwerking, data en technologie of logistiek.

Zie jij kansen om met jouw bedrijf of sector aan te haken op één van de onderstaande thema’s?

•    Korte keten
•    Gezonde voeding
•    Leefomgeving
•    Eiwittransitie
•    Inhoudsstoffen
•    Digitalisering
•    Robotisering
•    Biologisch telen
•    Logistiek
•    Circulair bouwen
•    Energie/water
•    Strokenteelt

Pak dan jouw kans en doe mee het business to business programma.

Wat houdt het business to business programma in?

Vanaf 14 april is Almere een half jaar lang hét podium voor wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022, met het doel structurele innovaties en oplossingen vinden voor duurzame en leefbare steden.

Horizon Flevoland ontwikkelt en voert, namens de provincie Flevoland, gedurende de Floriade het business to business programma uit voor en met het Flevolandse bedrijfsleven. Het doel is om maximaal impact te realiseren op de economische ontwikkeling van de regio en de ondernemers. In het business-to-business programma organiseren wij samen met Flevolandse ondernemers evenementen rondom hun expertise of innovatie. Dit kan op het Floriade terrein zelf, maar met een ‘tour de Provence’ kunnen ondernemers ook (inter)nationaal bezoek ontvangen op hun eigen locatie.

Meedoen met het programma of heb je vragen?

Wil je meer weten over het business to business programma of wil je partner worden van een evenement? Kijk op de website van Horizon voor meer informatie of neem contact op met Karin Senf (06-20209613, karin@horizonflevoland.nl), projectmanager business to business programma Floriade.