Ondernemersgala Flevopenningen verplaatst naar 10 juni a.s.

01/03/2022

Het Ondernemersgala van de stichting Flevopenningen is verplaatst naar vrijdag 10 juni. Het gala zou eerder op vrijdag 22 april op het Floriadeterrein in Almere plaatsvinden. Tegenslagen bij de voorbereidingen als gevolg van de coronamaatregelen in de afgelopen periode noopten de organisatie tot het verplaatsen van het evenement. “De Floriade-organisatie en wij hebben meer tijd nodig om het gala op het Floriadeterrein te kunnen organiseren”, zegt Flevopenningenvoorzitter Tom Lansink.

De vorige editie van het ondernemersgala werd in februari 2020 gehouden, kort voor het uitbreken van de coronapandemie. Toen vond het gala plaats in de passagiersterminal van Lelystad Airport. Afgelopen jaar kon het gala wegens de coronamaatregelen niet plaatsvinden. De 2022 editie, die naar verwachting door zo’n zeshonderd ondernemers, bestuurders en politici zal worden bezocht, zal nu op 10 juni a.s. plaatsvinden in een paviljoen op het Floriadeterrein, dat speciaal voor grote evenementen zoals het Flevopenningen Ondernemersgala wordt ingericht. 

Meer info en aanmelding: www.flevopenningen.nl