FlevoPanel Omnibus maart 2022 van KiekendiefPerspectief

03/03/2022

Op 10 maart verstuurt KiekendiefPerspectief weer een FlevoPanel Omnibus. Heb je een dringende onderzoeksvraag, maar geen behoefte aan een uitgebreid marktonderzoek? Of heb je slechts een paar vragen en wellicht beperkt budget voor onderzoek? Dan biedt KiekendiefPerspectief uitkomst met de FlevoPanel Omnibus. Je kunt hiermee bijvoorbeeld een vraag stellen over een actueel onderwerp, nagaan wat de naamsbekendheid en de bekendheid van jullie activiteiten is (en deze verder vergroten), wat men belangrijk vindt, hoe men iets beoordeelt, wat men van een communicatie-uiting vindt (concept-/pre-test), wat men van een bepaald nieuw idee vindt, hoeveel behoefte eraan is, prijsbepaling, wat de doelgroep is en hoe die te bereiken.

KiekendiefPerspectief geeft 4 keer per jaar de mogelijkheid om het antwoord op die ene of die paar vragen te ontvangen via de FlevoPanel Omnibus. In deze vragenomnibus worden alle te stellen vragen van verschillende organisaties opgenomen. Vervolgens zal KiekendiefPerspectief van tenminste 400 respondenten de antwoorden op deze vragen verzamelen, in het FlevoPanel zelf zitten momenteel ruim 6.000 Flevolanders. Het aantal van 400 netto is wetenschappelijk verantwoord. De respons is representatief op leeftijd en geslacht. Afsluitend ontvang je de antwoorden die zijn gegeven op jouw vraag of vragen.

Op donderdag 10 maart staan er vier Omnibus-enquêtes op de planning, het betreft de doelgroepen Lelystedelingen, Almeerders, Drontenaren of Flevolanders. De volgende Omnibus-enquêtes staan gepland op 9 juni, 8 september en 17 november 2022.

Interesse in de FlevoPanel Omnibus? Neem dan contact op met Neeske Abrahamse via Neeske@KiekendiefPerspectief.nl of 06-17162783.