Inloopbijeenkomst transport en bouw windmolens 5 maart

03/03/2022

In maart begint de bouw van de 37 windmolens van Windplanblauw op land. Dit duurt naar verwachting tot november. In die tijd (maart-september) worden ook turbine-onderdelen aangevoerd naar het gebied. Deze flyer over Transport en bouw windturbines Windplanblauw op land is huis-aan-huis verspreid in Swifterbant en Dronten en omgeving. Daarnaast organiseert Windplanblauw op zaterdag 5 maart van 10.00 tot 14.00 uur een inloopbijeenkomst in De Hoeksteen (De Poort 17-19 in Swifterbant), voor inwoners en ondernemers die daar vragen over hebben. Operationeel directeur Stephan de Clerck, omgevingsmanager Marit Laane en sitemanager Dennis Hendriks zijn aanwezig om mensen te woord te staan. Als mensen andere vragen hebben, zijn ze uiteraard ook van harte welkom. 

Vragen stellen kan ook via info@windplanblauw.nl.

Transportroute turbine onderdelen: