Kansen voor ontvangen internationale zakelijke bezoekers tijdens Floriade

28/03/2022

Vanaf 14 april is Almere een half jaar lang hét podium voor wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022, met het doel structurele innovaties en oplossingen vinden voor duurzame en leefbare steden. Exporteer jij al naar het buitenland of wil jij internationaal gaan ondernemen? Pak dan jouw kans en ontvang internationaal zakelijk bezoek op jouw bedrijf.

Horizon Flevoland ontwikkelt en voert, namens de provincie Flevoland, gedurende de Floriade het business to business programma uit voor en met het Flevolandse bedrijfsleven. In het business-to-business programma organiseren zij samen met Flevolandse ondernemers evenementen rondom hun expertise of innovatie. Dit kan op het Floriade terrein zelf, maar met een ‘tour de province’ kun jij als ondernemer ook (inter)nationaal bezoek ontvangen op jouw eigen locatie.

Ook als je geen evenement organiseert maar wel graag met internationale bezoekers ideeën uit wilt wisselen of wilt brainstormen over mogelijke toekomstige samenwerkingen, is er de mogelijkheid om een handelsdelegatie te ontvangen op jouw bedrijf.

Connect B2B app

Heb je interesse? Speciaal voor het business to business programma hebben wij de Connect B2B app ontwikkeld, het platform voor het Flevolandse bedrijfsleven tijdens de Floriade Expo 2022. In deze app kun je niet alleen alle evenementen op en rondom de Floriade vinden, maar ook connecties maken met andere Flevolandse ondernemers door middel van de matchings- en netwerkfuncties.

Maak hier alvast een account aan, zodat je zodra de app live gaat direct van start kunt gaan. 

In het formulier kun je ook aangeven dat je een buitenlandse handelsdelegatie wilt ontvangen. Eric Hanson, projectmanager International Trade, zal dan contact met jou opnemen.