Terugblik Privacy en cybersecurity 24 maart

01/04/2022

Groepsgesprekken op WhatsApp voor jouw personeel, buiten de Cloud werken, hetzelfde wachtwoord gebruiken voor alle applicaties of werk meenemen in de trein. Komt jou dit ook bekend voor? Dit zijn privacy- en veiligheidsrisico’s binnen jouw bedrijf.

Op 24 maart 2022 namen Cathy Brocklebank van Okkerse & Schop advocaten, een groep ondernemers mee in de wereld van de privacy. Medepresentator en host van deze bijeenkomst was Michael Linszen van BKL lid Cloudcarrier. We eindigden de leerzame en soms ook confronterende middag met een netwerkborrel mede mogelijk gemaakt door Konditorei Noor

Dank voor de hartelijke ontvangst Cloudcarrier!

Tijdens de kennissessie gaven zij concrete tips over implementatie van de AVG binnen jouw bedrijf. De presentatie die zij gaven kun je hier downloaden en nog eens nalezen.