Gezocht: telemarketing bedrijf voor ledenwerving

14/04/2022

Bedrijfskring Lelystad wil een zo waardevol mogelijk netwerk zijn, waarbij we inzetten op de drie pijlers: belangenbehartiging, kennis delen en netwerken. Om ons netwerk sterk en vitaal te houden, is aanwas van nieuwe leden essentieel. Denk aan nieuwe bedrijven die zich in Lelystad vestigen, maar ook reeds bestaande bedrijven die nog niet bekend zijn met de voordelen van een lidmaatschap bij onze ondernemersvereniging.

Het is geweldig om te zien dat onze leden zelf al actief andere leden werven en hier zijn we heel dankbaar voor! Dit zorgt voor een mooie organische aanwas van nieuwe leden.

Om onze groei verder te stimuleren, willen we daarnaast de komende tijd actief inzetten op het aantrekken van nieuwe leden. Hiervoor zijn we op zoek naar een telemarketingbedrijf dat ons helpt met de ledenwerving. Omdat we deze opdracht bij voorkeur gunnen aan een Lelystads bedrijf uit ons eigen netwerk, delen we deze vraag met onze leden. We zijn op zoek naar een Lelystadse ondernemer die ervaring heeft met telemarketing en hiervoor een campagne kan uitrollen. Heb je interesse? Mail je voorstel naar sandrakamp@bedrijfskring.nl.