Uitnodiging Syscon eXperience Day

11/05/2022

Op 2 juni 2022 organiseert Syscon de Syscon eXperience Day in de nieuwe terminal van Luchthaven Lelystad. Alle BKL leden zijn van harte welkom op dit gratis evenement. Inschrijven kan via www.syscon.nl/xday2022/

De experience day zal dit jaar plaats vinden op een unieke locatie, de nieuwe aankomsthal van Lelystad airport. Op deze plek krijgen de bestaande klanten, nieuwe klanten en relaties van Syscon uit heel Nederland de kans om elkaar te ontmoeten voor kennisdeling en uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De dag wordt opgedeeld in een ochtend- en een middagprogramma zodat je kunt aansluiten bij de sessies die voor jou interessant zijn. Dagvoorzitter is Cor Spronk.

Het programma ziet er als volgt uit:

09:30 uur: Inloop

10:00 uur: Ochtend programma (Netwerk en Infra):
•    Cyber security maatregen voor mijn bedrijf?
•    Zero trust wat houd het in?
•    Lokaal pc beheer en security hoe dan? 

12:30 uur: Lunch

13:30 uur: Middag programma (Software en Myfactory ERP)
•    Security Update voor Myfactory en andere software applicaties? 
•    Wat is er nieuw in myfactory 7.2?
•    Brainstorm sessie over nieuw functionalitieten met Software team?
•    Rapportages en dashboards met Power BI wat kan ik er mee? 

16:00 uur: Drankje