Informatiebijeenkomst Cursus Innovatieve Technieken en 3D ontwerpen

19/05/2022

FabLab Flevoland en het Porteum in Lelystad geven een cursus over innovatieve technieken. De cursus is voor personeelsleden van techniekbedrijven in de regio Flevoland en voor techniekdocenten en particuliere belangstellenden.

Cursus informatie

In de cursus leer je werken met Fusion 360 plus 3D printen. Fusion 360 is een, op de cloud gebaseerd, softwareprogramma van Autodesk voor professioneel ontwerpen voor de maakindustrie.  Met het programma kunnen draaibanken en freesmachines tot en met vijfassig aangestuurd worden. Met Fusion 360 is het voor iedereen mogelijk om het ontwerpen te digitaliseren.

Cursus informatie (PDF)

Informatiebijeenkomst

Wil je meer weten over deze cursus? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op maandag 27 juni om 18.30 uur in het Porteum Technasium. De informatieavond wordt geopend door de gedeputeerde van de provincie Flevoland: Jan-Nico Appelman. Tijdens de avond wordt een toelichting gegeven op de cursus en zijn een aantal korte interessante inleidingen door deskundigen op het gebied van innovatieve technieken. 

Je kunt aanmelden voor de informatieavond via www.porteum.nl/informatiebijeenkomst-27-juni

Programma informatieavond (PDF)