Maatschappelijk ondernemen? Netwerkbijeenkomst Lelystadse Uitdaging

19/05/2022

Op woensdag 1 juni organiseert de Lelystadse Uitdaging hun jaarlijkse sociale netwerkbijeenkomst. Wil je zelf ook nog meer maatschappelijk ondernemen en bijdragen aan de mooie activiteiten van de Lelystadse Uitdaging? Dan ben je van harte welkom op de netwerkbijeenkomst van de Lelystadse Uitdaging. 

Dit keer zijn ze te gast bij hun maatschappelijke partner: het Werkbedrijf aan de Vaartweg. Samen met burgemeester Mieke Baltus, wisselen ze onder andere van gedachten over de impact van maatschappelijk betrokken ondernemen voor lokale stichtingen en verenigingen in Lelystad, de plannen voor het najaar en dagen ze je uit om daarover mee te denken. 

De bijeenkomst staat verder volledig in het teken van matchen en verbinden want juni is matchmaand! De Lelystadse Uitdaging doet graag weer een beroep op de creativiteit en matchkracht van hun netwerk.

Wil je zelf ook nog meer maatschappelijk ondernemen en bijdragen aan de mooie activiteiten van de Lelystadse Uitdaging? Dan ben je van harte welkom op de netwerkbijeenkomst van de Lelystadse Uitdaging. En een speciale oproep aan alle netwerkleden van de Lelystadse Uitdaging: neem een introduce mee en draag bij aan het vergroten van onze maatschappelijke impact. 

De middag sluit af met een aangeklede borrel, hèt moment om elkaar in een informele setting te ontmoeten en te matchen. 

Datum: 1 juni van 15:30 – 17:30
Locatie: Werkbedrijf Lelystad, Vaartweg 
Thema - juni matchmaand!