Subsidie Oekraïense vluchtelingen

01/06/2022

De provincie Flevoland wil maatschappelijke initiatieven ondersteunen die een bijdrage leveren aan het welzijn van de Oekraïense vluchtelingen in Flevoland en hun deelname aan de Flevolandse maatschappij versterken. Hierbij valt te denken aan activiteiten waaraan Oekraïense vluchtelingen in Flevoland kunnen deelnemen, zoals Summer School, taallessen en andere sport en culturele activiteiten of workshops om elkaar te ontmoeten.

Hiervoor stelt de provincie een subsidie beschikbaar die vanaf donderdag 26 mei aangevraagd kan worden via het meldpunt www.flevolandhelptoekraine.nl. De minimale subsidie bedraagt € 500 en maximale subsidie bedraagt € 25.000. De overige voorwaarden staan ook op de website vermeld.

Samen helpen we Oekraïne, door de Oekraïense vluchtelingen in Flevoland zoveel mogelijk te ondersteunen. Komt jouw initiatief of organisatie in aanmerking voor de subsidie “Nadere regels ondersteuning maatschappelijke initiatieven voor Oekraïense vluchtelingen”. Kijk voor meer informatie op www.flevolandhelptoekraine.nl, bij de tegel ‘Aanvragen Subsidie’.