Hackathon toekomstbestendig ondernemen - Windesheim in Almere

20/06/2022

Graag informeren we over een initiatief van Windesheim en Horizon in de vorm van een HACKATON, waarbij het thema toekomstbestendig ondernemen van ondernemingen centraal staat en bedrijven de mogelijkheid krijgen om het thema circulariteit binnen het bedrijf verder te brengen, in contact te komen met talentvolle studenten in de regio en voor te sorteren op duurzame ontwikkelingen.

Op 7, 8 en 9 september organiseert Horizon samen met Windesheim in Almere een driedaagse hackathon “Reshape the future”. Ruim tweehonderd studenten (4e jaars) van Engineering, Finance & Control, Rechten Bouwkunde en Urban Innovation nemen deel en worden verdeeld in groepen bedrijven in 3 multidisciplinaire teams. Zij helpen je bedrijf in 3 dagen bij het zoeken naar duurzame oplossingen. Dit is een mooie gelegenheid om een frisse toekomstbestendige blik op je organisatie te krijgen en tegelijkertijd jong talent (dat op het punt staat de arbeidsmarkt te betreden) te ontmoeten en te interesseren voor jouw bedrijf.

Praktisch

Er is op 5 juli een informatiebijeenkomst (Kick-off). Vervolgens vindt in september de driedaagse Hackaton plaats op 1 locatie in Almere, waarbij de studenten aan een casus van jouw bedrijf gaan werken. Een bedrijfsbezoek op jullie locatie hoort bij die 3 dagen.

Interesse?

Als je bedrijven hebt in je netwerk, kun je ze hierop attenderen? Zie voor informatie deze flyer. Wil je meedoen en/of meer informatie: mail dan of meld je direct aan via info@horizonflevoland.nl.