Nieuwe Compact Cafés op de agenda

21/06/2022

Binnen BKL biedt BKL Compact een podium voor kleinschalige lokale bedrijven, die groot denken en doen. Als spreekbuis voor deze groep is de Commissie BKL Compact opgericht, die zich richt op onderlinge verbinding, ondernemerschap, zichtbaarheid en het vergroten van het netwerk. Regelmatig organiseert de commissie een Compact Café waar diverse onderwerpen aan bod komen. De bijeenkomsten worden tot nu toe goed en naar tevredenheid bezocht.

Save the dates 2022 en 2023

Vanaf september staan weer een aantal Compact Cafés op de planning. Noteer alvast deze data in je agenda, van 16.00 tot 18.00 uur:
6 september
22 november
14 februari
23 mei

Waar hebben jullie behoefte aan?

Voor een aantal van deze bijeenkomsten hebben wij al een idee voor het onderwerp, maar graag horen we ook jouw input. Welk thema vind jij relevant, wiens lokale ondernemersverhaal zou je graag horen (ongeacht grootte van het bedrijf) en welke locatie is interessant? Je kunt jouw vraag of suggestie mailen naar sandrakamp@bedrijfskring.nl.

Lees meer over BKL Compact