Eerste paal geslagen educatie- en dierenwelzijnscentrum Prins Petfoods

07/07/2022

Op woensdag 6 juli werd de eerste paal geslagen voor het educatie- en dierenwelzijnscentrum van Prins Petfoods in Lelystad. De eerste paal staat voor “een nieuw begin” en dit heugelijke feit vierden zij met de aanwezigen. Namens het BKL bestuur was Arnoud Booij aanwezig.

Over het Educatie- en dierenwelzijnscentrum

Het centrum gaat onderdak bieden aan vooruitstrevend praktijkonderwijs voor honden, katten, konijnen en herpeten. De nieuwbouw komt op de locatie van het Martin Gaus Dierenhotel aan de Bronsweg in Lelystad en wordt daar gekoppeld aan het bestaande pand van de Martin Gaus Academie.

Het project omvat naast onderwijsfaciliteiten een gedragscentrum, dagopvang, trimsalon, dierenarts- en dierfysiotherapiepraktijk en een Prins Plaza, een speciaal voor hondenactiviteiten ingericht buitenterrein. Huisdiereigenaren kunnen via verschillende arrangementen gebruikmaken van deze faciliteiten die ook als leslocaties zullen worden gebruikt, zodat het praktijkonderwijs echt in de praktijk plaatsvindt.