Voorverkoop Lelystad Sponsordiner is van start

27/07/2022

De voorverkoop voor hét Lelystad Sponsordiner is van start. Op donderdag 13 oktober organiseert de Lelystadse Uitdaging de 6e editie van het maatschappelijk Lelystad Sponsordiner. Het diner vindt plaats in de Buitenka(n)s op het erf van Boerkok. Je proeft, ruikt en beleeft de smaken die Lelystad te bieden heeft van onder andere de Lelystadse Boer.

Ieder gerecht vertelt een maatschappelijk verhaal en wordt met passie bereid door (nieuwe) creatieve Lelystadse chef-koks. Zij koken samen met de leerlingen van het Praktijkonderwijs de Steiger, cliënten van Werkbedrijf Lelystad en gedetineerden van de PI Lelystad. Zo leren zij de fijne kneepjes van het vak kennen van onze lokale chef-koks die hun talent voor anderhalve dag geheel belangeloos inzetten.

Wil je verzekerd zijn van jouw plek bij een heerlijk diner bereid met uitsluitend Lelystadse producten én bijdragen aan deze onvergetelijke werkervaring van onze Lelystadse helden? Zet de datum nu alvast in je agenda en bestel gelijk je kaarten via goedbezig@lelystadseuitdaging.nl. Er is plaats voor maximaal 100 gasten, dus wees er snel bij! Het is mogelijk om losse kaarten te bestellen en per tafel te boeken.

Je vindt meer informatie op de website van de Lelystadse Uitdaging.