LelySTART zoekt sponsoren!

18/08/2022

LelySTART is dé start van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad. Agora Theater, Poppodium Corneel, De Kubus, FlevoMeer Bibliotheek Lelystad (onder de vlag van Cultuur voor Lelystad) organiseren het festival samen. Er zijn talloze optredens van bekende – en minder bekende – artiesten, demonstraties, workshops en nog veel meer. Dit jaar is ook de Lelystadse Hippiemarkt van de partij. LelySTART vindt plaats op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september op De Meent.

LelySTART vindt het belangrijk dat LelySTART voor iedereen gratis toegankelijk is. De totale kosten voor het organiseren van zo'n omvangrijk driedaags gratis festival zijn niet volledig te dragen door de organiserende partijen. LelySTART is ontzettend blij met de subsidie die zij ontvangen van de gemeente Lelystad, het VSB Fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Maar met de toegekende subsidies zijn ze er helaas nog niet.

Wil jij of jouw bedrijf helpen om van LelySTART een geweldig festival te maken? Ze vermelden alle sponsoren met trots op hun site, socials en tijdens het festival.

Meer weten over LelySTART? Check: www.lelystart.nl
Wil je hen helpen? Contact: masja@lelystart.nl of 06 1454 7747