Benefietdiner bij Resto VanHarte op 19 september in De Brass

31/08/2022

Resto VanHarte Lelystad en restaurant De Brass organiseren op maandagavond 19 september a.s. vanaf 18.30 uur bij De Brass een Benefietdiner. Zij nodigen je graag uit voor een avond vol gezelligheid! Er is live muziek (Ronald Berkt zingt), er vindt een verloting en veiling plaats, de teams van De Brass en Resto VanHarte verzorgen een heerlijk 3-gangen keuzemenu. Het wordt een gezellig avond. 

 

Geïnteresseerden kunnen tickets bestellen via Manon Geerlings, Restomanager, via telefoonnummer 06--18345281 of email m.geerlings@restovanharte.nl.

Steun dit goede doel in Lelystad. Resto VanHarte is een stichting die volledig afhankelijk is van fondsen, subsidies en donaties. Elke dinsdag eten gemiddeld 50 mensen met een klein netwerk en weinig centjes een gezond en betaalbaar driegangendiner bij het sociaal restaurant in wijkcentrum Zuiderzee. Resto VanHarte organiseert en stimuleert betekenisvolle ontmoetingen om eenzaamheid tegen te gaan. Resto Lelystad verzorgt ook kinderkookworkshops, KinderResto's, waar kinderen gezond leren koken en in gesprek gaan over een gezonde leefstijl. Team Lelystad heeft 24 vrijwilligers. Zie voor meer informatie www.restovanharte.nl.