Opening Toeristisch Overstap Punt (TOP)

19/09/2022

Stichting Het Flevo-landschap, gemeente Lelystad en stichting De Lelystadse Boer organiseren de opening van het Toeristisch Overstap Punt (TOP) Boer en Bos in Natuurpark Lelystad.

Wethouder Annemieke Messelink-Dijkstra van gemeente Lelystad, directeur van Het Flevo-landschap Ben Huisman en voorzitter van De Lelystadse Boer Nico Florissen zullen het grote TOP-bord in het Natuurpark op passende wijze onthullen, waarna er foto’s kunnen worden genomen en er ruimte is voor interviews.

TOP Boer en Bos
Het nieuwste TOP van Lelystad is de startplaats van prachtige wandel- en fietsroutes door het bijzondere buitengebied van Lelystad. De gemeente, Het Flevo-landschap en De Lelystadse Boer zijn trots op dit buitengebied waar hoogwaardige landbouwvelden worden afgewisseld door prachtige natuurgebieden. De stichtingen en gemeente sloegen daarom de handen ineen om fiets- en wandelroutes te ontwikkelen, zodat iedereen het buitengebied van Lelystad kan ontdekken. De routes, van verschillende lengtes, nemen de fietsers en wandelaars mee langs de mooiste plekken met eindeloze vergezichten en door rasechte polderbossen. Op het TOP-bord in het Natuurpark staan de routes aangegeven en is meer informatie te vinden over het gebied en de highlights die onderweg te zien zijn.