Help mee de Vluchtelingenopvang (SGL) in kerstsfeer te brengen

11/11/2022

De donkere maanden komen eraan. Voor ons feestelijke, sfeervolle maanden met Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. Met kaarsjes, kerstbomen en oliebollen. Een tijd waarin je elkaar opzoekt en elkaar cadeautjes geeft.

Vluchtelingenopvang SGL wil de 350 vluchtelingen in de Vluchtelingenopvang in het oude SGL schoolgebouw, ondanks alle ellende in hun thuisland, graag eenzelfde gevoel geven. Heel graag willen zij de SGL sfeervoller en gezelliger maken voor de vluchtelingen en hen een beter gevoel geven. 

Ze zijn enorm blij met vooral grote kerstartikelen. Denk aan kerstbomen voor in de binnentuin, een kerstboom in de vlaggenmast, kerstverlichting voor op de gevel, kerstspullen voor in de etalages/vitrines in school, LED-buiten- en binnenverlichting, opblaaskerstmannen, spuitsneeuw, kerststerren, etc.. Alles om de gangen, ramen en zalen op te fleuren. De opvang hoeft het niet te krijgen, lenen is ook prima. Doneer een aangeklede nepkerstboom of anders. Het is zo welkom! 

Wil je helpen? Neem dan contact met Manon Geerlings, Coördinatie activiteiten Vluchtelingenopvang SGL. Tel. 06-18345281 of email: manongeerlings@upcmail.nl