Pilot intervisie rondom leiderschapsvraagstukken

17/11/2022

Sparren met andere ondernemers/leidinggevenden als je elkaar per toeval treft bij een bijeenkomst. Of even bijpraten tijdens een netwerkevenement. Het zijn zomaar twee voorbeelden van hoe je met elkaar van gedachten kunt wisselen over het werk en de dagelijkse gang van zaken. Naast deze waardevolle spontane ontmoetingen, kun je soms behoefte voelen aan wat meer tijd, verdieping en vertrouwelijkheid om tot de kern van jouw vraag te komen. Zeker als het gaat om vragen over jouw leiderschap en belangrijke beslissingen binnen het bedrijf. Georganiseerd, gestructureerd, in vertrouwen in kleiner groepen je eigen vraagstuk inbrengen en luisteren naar vraagstukken van de ander. In groepen van maximaal 8 personen werken aan je persoonlijke verbetering.

Bedrijfskring Lelystad is voornemens om in 2023 te starten met een intervisie pilot rondom leiderschapsvraagstukken, mits voldoende interesse. Ben je geïnteresseerd? Of heb je vragen? Laat het ons weten via sandrakamp@bedrijfskring.nl