Presentatie interieurontwerp Livorno op locatie bij A.S.F. Fischer

18/11/2022

Op 24 november om 13.00 uur presenteren interieurarchitecten Ab Oosterhof uit Lelystad en Michou van Gennip in samenwerking met Livorno Projects aan de hand van het nieuwe kantoor van A.S.F. Fischer BV hun kijk op de werkplek van vandaag. Daarnaast zal ook Livorno Projects uit Lelystad vertellen hoe zij bedrijven hierbij ontzorgen in de planning en realisatie. Wat kan een goed interieurontwerp betekenen voor je bedrijf? Zij spreken onder andere over het werkgeluk verbeteren van je medewerkers, efficiëntie creëren door een goede indeling van de ruimtes en het versterken van de bedrijfscultuur door middel van het interieur.

Donderdag 24 november om 13.00 uur

Locatie: A.S.F. Fischer BV, Goudstraat 8 (pand op de hoek), 8211 AN, Lelystad