Thema en dresscode BKL Gala bekendgemaakt tijdens VIP Sponsorborrel

21/11/2022

Het thema en de dresscode voor het BKL Gala op zaterdag 14 januari 2023 is bekend!

Afgelopen vrijdag waren de VIP sponsoren de eersten die het thema te horen kregen tijdens de gezellige en geslaagde VIP sponsorborrel. Ook sponsor worden? Check de sponsorpakketten.

Thema

Eindelijk is er na 3 jaar weer een BKL Gala. Daarom hebben we voor een thema gekozen dat de verbinding met elkaar aangeeft en blijheid uitstraalt. Want blij zijn we zeker dat het BKL Gala kan doorgaan! Ook willen we met het thema benadrukken dat we als Bedrijfskring bruggen blijven bouwen met de Lelystadse ondernemers en de overheid. We starten daarom 2023 met hét ondernemersfeest van het jaar; Happy Together.

Dresscode: a touch of GOLD

Dit jaar een vleugje goud voor extra glans. We kozen een feestelijke en schitterende dresscode voor het komende gala. Dus kies je mooiste gouden accessoires, dasje, strikje of gouden pumps. Verrijk je gala-outfit met a touch of GOLD en steel de show.