Ledenaanbieding MJ Café komende feestdagen

25/11/2022

De feestdagen staan weer voor de deur. Hebben jullie al nagedacht hebben over jullie teamuitje? Want wat is er nou gezelliger om in december met het team het jaar af te sluiten of in januari samen te proosten op 2023 🥂

MJ café is dé perfecte locatie voor jouw bijeenkomst. Zakelijke lunch/diner, iets te vieren of een gezellig familiediner? MJ verzorgt een geweldig menu met heerlijke wijnen, speciaalbieren en verrassende cocktails. De lounge is geweldig plek voor een (zakelijke) borrel. Met hun hoogstaande keuken en service maken ze er samen met jou een fantastisch event van.

Speciaal voor BKL leden hebben zij een leuke discount. Jullie ontvangen met deze discount voucher in december en januari 10% korting op de factuur van jullie event (maximaal € 150,- per bijeenkomst).

Kijk voor meer informatie op mjcafe.nl/groepen

Ben je geïnteresseerd en wil je een reservering plaatsen of meer informatie ontvangen? Mail dan naar events@mjcafe.nl