Flevolandse Circulaire Innovatie Top 20

09/12/2022

Is jouw organisatie, project of product het neusje van de zalm op het gebied van circulariteit? Zet jij je in om van de provincie Flevoland een circulaire topregio te maken? Geef je dan voor 18 december 17:00 uur op voor de eerste editie van de Flevolandse Circulaire Innovatie Top 20 en maak kans op 3.000 euro.

Circulair ondernemen is de toekomst!

Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties. Flevoland kent veel innovatieve organisaties en ideeën. Daarom organiseert VNO-NCW Midden samen met de Provincie Flevoland (Platform Circulair Flevoland) de Flevolandse Circulaire Innovatie Top 20. 

Meld je aan voor de Circulaire Innovatie Top 20

Hierbij gaan zij zoek naar circulaire diensten, producten of concepten die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan beteken voor Nederland. Maximaal 20 projecten worden door de onafhankelijke jury genomineerd. Het publiek en de jury kiezen beiden een winnaar uit deze Top 20. De winnaar van de juryprijs wint € 3.000, - en de winnaar van de publieksprijs wint € 1.000, -.

Hebben jullie een inzending die niet mag ontbreken? Je kunt je nu inschrijven voor de eerste editie van de Flevolandse Circulaire Innovatie Top 20! Wees er snel bij, de inschrijving sluit op 18 december om 17.00 uur.

Aanmelden - Flevolandse Circulaire Innovatie Top 20