Ledenaanbieding Multicopy Lelystad en Ekris Flevoland voor een volledig verzorgde avond bij Almere City FC

09/12/2022

Almere City FC spant deze winter samen met Multicopy Lelystad en Ekris Flevoland zich in om Lelystadse ondernemers een onvergetelijk aanbod te doen. Leden van Bedrijfskring Lelystad maken kans op een volledig verzorgde avond bij Almere City FC. Op vrijdag 3 februari word je bij de wedstrijd Almere City FC – Jong PSV hartelijk ontvangen in de skybox van de club. Na een overheerlijk driegangenmenu in de SHARP Business Lounge, geniet je van een fraai duel in de Keuken Kampioen Divisie. Almere City FC heeft uitstekende troeven in handen om aan het einde van de competitie mee te doen om de mooie prijzen, maar kent in de Eindhovenaren deze avond een geduchte tegenstander. Voor, tussen en na de wedstrijd zijn er volop mogelijkheden om te netwerken en het Almeerse zakenleven te leren kennen.

Helaas zijn er maar 10 plaatsen beschikbaar, bij meer aanmeldingen zal worden geloot. Geef je nu op via vincent@mcflevo.nl. Ze brengen de gelukkige ondernemers die de loting hebben gewonnen uiterlijk 27 januari op de hoogte.