Start nieuwe opleiding Ad Management deeltijd

26/01/2023

Bij Windesheim in Almere start binnenkort een nieuwe opleiding die bedoeld is voor werkenden die net wat meer willen. Het is een studie die in deeltijd gevolgd kan worden. Vanaf september 2023 start de nieuwe opleiding Ad Management deeltijd.

De Associate degree Management in deeltijd is zo opgezet dat je werk en studie combineert met ongeveer 20 uur (zelf)studie per week. Je volgt 1 dag in de week lessen op de campus in Almere. Met deze opleiding zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt binnen de organisatie: van personeelszaken tot eventmanagement, en van procesverbetering tot communicatie. Organisaties veranderen tegenwoordig razendsnel en klanten worden steeds veeleisender. Daarom leer je snel en effectief te handelen. Na deze opleiding in Almere ben jij een flexibele allrounder.

Kijk voor meer inforematie op www.windesheim.nl/opleidingen/deeltijd/ad/management-almere

Aanmelden kan vanaf begin maart. Op 23 maart kun je online kennis met de docenten en vragen stellen.