KiekendiefPerspectief biedt betaalbare oplossing voor onderzoeksvragen met FlevoPanel Omnibus

23/02/2023

KiekendiefPerspectief biedt een handige oplossing voor bedrijven die dringende onderzoeksvragen hebben maar geen behoefte hebben aan uitgebreid marktonderzoek. Met de FlevoPanel Omnibus kunnen bedrijven één of meerdere vragen stellen over actuele onderwerpen, naamsbekendheid, activiteiten, consumentengedrag en meer.

KiekendiefPerspectief verzamelt de antwoorden van tenminste 400 respondenten uit het FlevoPanel, wat wetenschappelijk verantwoord is en representatief is voor de leeftijd en geslacht van de doelgroep. Bedrijven ontvangen dan de antwoorden op hun vraag of vragen.

De eerstvolgende Omnibus-enquête wordt verstuurd op 9 maart 2023, en de volgende staan gepland op 8 juni, 7 september en 16 november 2023. Bedrijven kunnen één of meerdere vragen laten meelopen voor €80 (excl. btw) voor een gesloten vraag en €160 (excl. btw) voor een open vraag. Bedrijven die meer controle willen over hun onderzoek kunnen ook hun eigen onderzoek laten uitvoeren vanaf minimaal 4 vragen.

Geïnteresseerd in de FlevoPanel Omnibus? Neem dan contact op met Neeske Abrahamse via e-mail (Neeske@KiekendiefPerspectief.nl) of mobiel (06-17162783) en geef uiterlijk 7 maart door welke vragen je wilt laten meelopen.