CML biedt de unieke combinatie van on- en offline adverteren

08/03/2023

Ken je ons nog niet? Dan even in ’t kort…CML is een mix tussen een marketing- communicatiebureau en een destination marketing-organisatie. Wij zijn sinds 2021 geen onderdeel meer van de gemeente, maar een zelfstandige organisatie. Een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk, met een eigen Raad van Toezicht.  

Iedere werknemer bij CML is geboren en getogen in Lelystad. Denkers en doeners die willen werken voor én aan de stad waar zij van houden. 

Wij zijn experts op het gebied van marketing en communicatie. Daar ligt onze passie. Concreet bieden wij een groot aantal diensten waar bedrijven die actief zijn in Lelystad gebruik van kunnen maken. Kijk op www.citymarketinglelystad.nl om meer te weten te komen over CML.

Voor bedrijven, instanties, initiatieven, merken en evenementen die contact zoeken met Lelystad hebben wij sinds kort een unieke combinatie. CML is de enige aanbieder die 'standaard reclame-uitingen' kan combineren met het haar social mediakanalen. Deze kanalen hebben meer dan 20.000 Lelystadse volgers. Uniek en daar is CML de enige in. Los daarvan bieden we verschillende opties voor het adverteren zoals buiten­reclame, print maar ook voor het (online) adverteren bij onze partners kan je bij ons terecht. Daarbij ontzorgen we je van A tot Z. Wij kennen de stad op ons duimpje en weten hoe je jouw doelgroep bereikt. In link of in de bijlage vind je een overzicht van alle mogelijkheden.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op, stuur mij een mail of bel naar 0320 - 262 404.

Contact met Lelystad was nog nooit zo makkelijk!