BKL app boost gaat van start: opdracht 1

23/03/2023

Heb jij alle functies van de BKL app al ontdekt? Met onze app kun je je inschrijven voor evenementen, ben je snel op de hoogte van het laatste BKL nieuws en kun je nog sneller netwerken en verbinden met de chatfunctie. Ben jij benieuwd hoe je alles uit de app kunt halen om optimaal van ons netwerk gebruik te maken? Doe dan mee met de BKL app boost! De komende weken gaan we samen aan de slag. We geven je tips en tricks om de app beter te gebruiken en organiseren speciale acties die alleen beschikbaar zijn via de app. Aanmelden is niet nodig, je kunt nu meteen beginnen met de eerste opdracht. En houdt de komende donderdagen onze LinkedIn pagina in de gaten.

Opdracht 1: Vul je profiel aan

Maak van je profiel een echte eyecatcher! Voeg een profielfoto en een verwijzing naar je LinkedIn-pagina toe. Het is altijd leuker om een gezicht bij een naam te hebben. Met een persoonlijke foto ben je beter herkenbaar en wordt communiceren makkelijker. Ook versterk je zo je online zichtbaarheid en vergroot je je netwerk binnen ons BKL-netwerk. Vul dus snel je profiel aan! Laat zien wie je bent! #BKLappboost www.bedrijfskring.nl/app