BKL app boost gaat verder: opdracht 2

30/03/2023

Heb jij alle functies van de BKL app al ontdekt? Met onze app kun je je inschrijven voor evenementen, ben je snel op de hoogte van het laatste BKL nieuws en kun je nog sneller netwerken en verbinden met de chatfunctie. Ben jij benieuwd hoe je alles uit de app kunt halen om optimaal van ons netwerk gebruik te maken? Doe dan mee met de BKL app boost! De komende weken gaan we samen aan de slag. We geven je tips en tricks om de app beter te gebruiken en organiseren speciale acties die alleen beschikbaar zijn via de app. Aanmelden is niet nodig, je kunt meteen beginnen met de opdrachten. En houdt de komende donderdagen onze LinkedIn pagina in de gaten.

Opdracht 2: Vul je bedrijfsprofiel aan

Je bedrijf presenteren aan andere BKL-leden? Voeg dan een bedrijfsprofiel toe aan je account! Hiermee krijgen leden een goed beeld van wat voor onderneming je hebt en kunnen ze je gemakkelijker benaderen. Geef een beschrijving van je bedrijf, voeg contactgegevens toe en link naar je social media kanalen. Zo vergroot je jouw netwerk en haal je het maximale uit de BKL-app!


Opdracht gemist? Check ze hier allemaal