Mitra Slijter Berends organiseert Bier & Spijs Avond bij Appetito in Lelystad

11/04/2023

Mitra slijter Berends nodigt bier- en spijsliefhebbers uit voor een smakelijke avond bij Appetito in Lelystad op vrijdag 12 mei. Tijdens de avond kunnen deelnemers genieten van een heerlijk zesgangendiner, waarbij verschillende Nederlandse bieren op verrassende wijze worden gecombineerd met bijpassende gerechten.

Het belooft een culinair feestje te worden, waarbij Mitra slijter Berends, bekend om hun uitgebreide assortiment aan bieren en gedistilleerde dranken, hun expertise en passie voor smaakcombinaties zullen laten zien. Het evenement is geheel verzorgd en kost €47,50 per persoon. Wil je deelnemen aan deze unieke bier&spijs avond? Geef je dan op via slijterberends@gmail.com.

De avond vindt plaats bij Appetito in Lelystad, gelegen aan de Jol 35 23 in Lelystad. Voor meer informatie over Mitra slijter Berends en hun aanbod kun je terecht op de website www.slijterberends.nl. Mis deze bijzondere avond vol smaakvolle combinaties van bier en spijs niet en reserveer snel je plek!