Stichting Lelystad Airport Moet Door zoekt nieuwe bestuursleden

11/04/2023

Stichting Lelystad Airport Moet Door, opgericht door leden van de BKL (Bedrijfskring Lelystad), is op zoek naar versterking van het bestuur. De stichting, die zich inzet voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van Lelystad Airport, zoekt twee nieuwe bestuursleden of aspirant bestuursleden om het team te versterken.

Als bestuurslid of aspirant bestuurslid van Stichting Lelystad Airport Moet Door, krijg je de kans om een actieve rol te spelen in de toekomstige ontwikkeling van Lelystad Airport. Je kunt je inzetten voor het bevorderen van de groei van de luchthaven, het creëren van economische kansen voor de regio en het stimuleren van werkgelegenheid.

Heb je interesse in deze rol of heb je vragen over de stichting? Stuur dan een bericht naar de initiatiefnemers via info@lelystadairportmoetdoor.nu. Voor meer informatie kun je ook terecht op de website www.lelystadairportmoetdoor.nu. De stichting kijkt uit naar enthousiaste kandidaten die willen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Lelystad Airport.