BKL app boost: opdracht 5

20/04/2023

Heb jij alle functies van de BKL app al ontdekt? Met onze app kun je je inschrijven voor evenementen, ben je snel op de hoogte van het laatste BKL nieuws en kun je nog sneller netwerken en verbinden met de chatfunctie. Ben jij benieuwd hoe je alles uit de app kunt halen om optimaal van ons netwerk gebruik te maken? Doe dan mee met de BKL app boost! Deze weken gaan we samen aan de slag. We geven je tips en tricks om de app beter te gebruiken en organiseren speciale acties die alleen beschikbaar zijn via de app. Aanmelden is niet nodig, je kunt meteen meedoen. En houdt de komende donderdagen onze LinkedIn pagina in de gaten.

Opdracht 5: Schrijf je in voor een evenement

Heb jij je al eens via de app ingeschreven voor een BKL-evenement? Onze evenement zijn dé manier om andere ondernemers te ontmoeten en je netwerk uit te breiden. In de app vind je alle data en informatie over de komende evenementen. Op 8 juni staat onze Algemene Ledenvergadering gepland waar alle leden voor zijn uitgenodigd. Klik op het evenement en meld je aan!

Opdracht gemist? Check ze hier allemaal