Terugblik BKL Compact Café 30 mei

01/06/2023

Het thema van het BKL Compact Café was dit keer de zakelijke toekomstbestendigheid van jouw bedrijf. In deze sessie spraken we met Nathalie ten Caat-Bulo van Admi-Account en Roland Blaauw van SamSamKring over alle financiële zaken en risico’s rondom jouw compacte onderneming. Meer informatie? Bekijk hier de sheet van SamSamKring.

De BKL leden werden geïnformeerd over zaken als: 

  • Hoeveel moet ik voor mijn BTW en IB reserveren?
  • Wat is de KIA en MIA?
  • Waar moet ik aan denken mbt de administratie?
  • Hoe zit het met bijtellingsregels?

De presentatie van SamSamkring ging over Schenkkringen, als alternatief voor de AO verzekering. Het was een geslaagde middag met weer een mooie groep ondernemers, die samen nog na spraken tijdens de netwerkborrel met een hapje en drankje. Dank Admi-Account voor de ontvangst!

Een paar keer per jaar organiseert BKL Compact het Compact Café voor kleinschalige lokale bedrijven, die groot denken en doen. In het Compact Café komen onderwerpen aan bod die jou als kleinschalige ondernemer op een diversiteit aan vlakken kunnen ondersteunen. Ben je zelf een compacte ondernemer en wil je meedenken met één van de werkgroepen? Of heb je een vraag of aanvullende ideeën rondom de thema’s? Stuur je vraag of suggestie dan naar sandrakamp@bedrijfskring.nl