Gezocht: diensten van BKL leden 

06/06/2023

Ook in het nieuwe verenigingsjaar maken we weer graag gebruik van de diensten van BKL leden zodat we optimaal kunnen blijven netwerken, belangen behartigen en kennisdelen. We zijn zeer tevreden over onze huidige samenwerkingspartners en vinden het tegelijkertijd belangrijk om onze eigen inkoop te heroverwegen op creatief en ook financieel gebied.

Voor de komende drie jaar zijn we op zoek naar communicatiespecialisten en een coördinator voor evenementen.

Gezocht: communicatiespecialisten

Onze website, de BKL app, social media accounts, nieuwsbrief en persberichten. Zomaar een greep uit onze communicatiemiddelen om (potentiële) leden en samenwerkingspartners van informatie te voorzien. Wij zoeken lokale organisaties om ons te ondersteunen met het beheer en uitvoering van onze communicatieboodschap via deze middelen.

  • Website

De BKL website is gebouwd in een alles-in-één beheer-, publicatie- en communicatieplatform. Ledenbestand, evenementenmodule, formulieren, enquêtes en nieuwsberichten worden alle via dit platform (Genkgo) beheerd.

  • Social media accounts

Onze socials worden in samenwerking met de BKL directie geschreven, ingepland, en beheerd. En soms hoort daar ook vormgeving bij. Ook ontvangen we periodiek advies en informatie over de effectiviteit van onze social media accounts.

  • Tekstschrijven en -redactie

Elke twee weken versturen wij een nieuwsbrief met berichten rondom onze evenementen en relevante actualiteiten voor onze leden. Daarnaast sturen wij regelmatig persberichten uit.  Eigen nieuws en evenementen worden daarnaast ook in de BKL app gepubliceerd.

Gezocht: evenementen coördinator

Het organiseren van bijeenkomsten en evenementen voor leden is een van de belangrijkste taken van de BKL. Voor de grotere evenementen zet Bedrijfskring Lelystad vakdeskundigen in die bewezen ervaring hebben met het ontwerp, opzet en uitvoering van events. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijkse Captains Ontbijt en het grootse en goedbezochte BKL Gala, maar ook organiseren we elk jaar juist weer nieuwe fomats. Wij staan dan ook open voor andere ideeën voor evenementen.

Is jouw bedrijf een expert op een van bovenstaande gebieden, ben jij gevestigd in Lelystad en wil jij samenwerken met de BKL?  Stuur dan een mail naar Sandra Kamp via sandrakamp@bedrijfskring.nl met informatie over jouw expertise, ervaring (geleverde diensten of portfolio) en aanbod met offertedetails.

We zien je reactie graag tegemoet!