Duurzaam bedrijf: Dycore

13/06/2023

Steeds meer ondernemers zijn bezig met het verduurzamen van hun bedrijf. In een reeks video’s laten ze zien welke maatregelen ze hebben genomen, waarom ze daarvoor gekozen hebben en wat het heeft opgeleverd. Ook vertellen ze over hun plannen voor de toekomst.

Geen aardgas nodig tijdens het productieproces

Dycore maakt betonnen vloeren. Het bedrijf gebruikte aardgas om het beton te verwarmen, zodat de vloeren sneller klaar waren voor gebruik. Omdat de snelheid niet langer nodig bleek te zijn, kan het bedrijf nu produceren zonder aardgas te gebruiken. In deze video legt Marten Holtrop van Dycore uit hoe dat precies zit.

Laat ook uw duurzame bedrijf zien!

Heeft u uw bedrijf ook verduurzaamd? En wilt u dat laten zien aan andere Lelystadse bedrijven? Stuur dan een e-mail naar energie@lelystad.nl.

                  Logo-gemeente-Lelystad - Duurzaam Flevoland