Maak jouw bedrijf digitaal veilig – 5 september online sessie NIS2

07/07/2023

Samendigitaalveilig.nl en Veilig Ondernemen Flevoland (SBBF) helpen niet alleen met het nemen van concrete stappen ter verbetering van de digitale veiligheid van ondernemers, maar informeren ook over belangrijke toekomstige ontwikkelingen.

Eén van die belangrijke ontwikkelingen is de aankondiging van de NIS2 wetgeving uit Europa. De NIS2 richt zich op de risico’s die netwerk- en informatiesystemen bedreigen, zoals cyberbeveiligingsrisico’s. Er is al veel over deze nieuwe wet geschreven, maar op welke manier krijgen ondernemers met deze wet te maken? En wat is de laatste stand van zaken? We zorgen ervoor dat je weer helemaal op de hoogte bent.

Op dinsdag 5 september vindt er tussen 10.00 en 11.00 uur een informatieve online sessie plaats, waarin een overview gegeven wordt van de wet en hoe dit van invloed kan zijn op ondernemers. Zowel gebruikers, partners, leden van partners als andere geïnteresseerden zijn welkom bij de webinar.

Om er zeker van te zijn dat je het niet mist, raden we je aan jezelf alvast aan te melden via onderstaande link:
https://lnkd.in/e_Qn4Twy