Val kabinet Rutte IV niet onverwacht, wel ongelegen

11/07/2023

Afgelopen vrijdag is het kabinet Rutte IV gevallen.

Voor velen kwam dit niet onverwacht, maar wel zeer ongelegen. Ondernemers hebben behoefte aan duidelijkheid in beleid en daadkracht in de uitvoering daarvan. Alleen dan kunnen wij investeren in mensen, innovatie en verduurzaming van onze bedrijven.

Nederland staat voor grote uitdagingen op verschillende terreinen en ondertussen verslechteren de vooruitzichten voor de Nederlandse economie. Dit alles vraagt om een snel en daadkrachtig beleid.

Inmiddels roepen vele (landelijke) maatschappelijke organisaties de partijen in Den Haag op om het land niet tot stilstand te laten komen. Daar waar mogelijk zullen wij als Bedrijfskring Lelystad deze initiatieven, voor onze leden ondersteunen!  

Laat het ons weten!