Doneer je oude spullen aan de Lelystadse Uitdaging

02/08/2023

Heeft jouw bedrijf misschien overtollige spullen? Wellicht, overweegt jouw bedrijf een verhuizing of het vervangen van meubilair en apparatuur. In plaats van deze items weg te gooien of te laten staan, is er de mogelijkheid om iemand anders er blij mee te maken.

Bij de Lelystadse Uitdaging kun je deze spullen doneren, zodat ze een nieuw leven krijgen en zowel het milieu als de lokale gemeenschap ten goede komen. Veel verenigingen, stichtingen en clubs zijn namelijk op zoek naar gebruikte spullen, aangezien ze vaak niet de financiële middelen hebben om nieuwe items aan te schaffen.

Als je jouw aanbod via onze website meldt, zorgen wij ervoor dat de spullen op de juiste plek terechtkomen. Op die manier kun je met een kleine moeite een groot verschil maken voor anderen!

Meld je aanbod aan via onze website. Wij zorgen ervoor dat de spullen op de juiste plek komen. https://lelystadseuitdaging.nl/vraag-en-aanbod/ 

Een kleine moeite voor jou en een groot verschil voor anderen!

vergroot /2023/nieuwsberichten-leden/pexels-tima-miroshnichenko-6169033.jpg