FlevoPanel Omnibus september 2023 van KiekendiefPerspectief

29/08/2023

De zomervakantie is bijna voorbij en veel organisaties zijn bezig met een goede voortzetting na de vakantie. Het is nu een mooi moment voor reflectie en (her)oriëntatie. Wat zijn de toekomstplannen? Welke veranderingen wil ik doorvoeren? Wat zijn nieuwe kansen en mogelijkheden? Denk hierbij ook aan het inzetten van de FlevoPanel Omnibus van marktonderzoekbureau KiekendiefPerspectief.

Op 7 september versturen we weer een FlevoPanel Omnibus. Wellicht ook interessant voor uw organisatie om één of meerdere vragen te laten meelopen. Hieronder staat een uitleg over de FlevoPanel Omnibus van marktonderzoekbureau KiekendiefPerspectief.

Heb je een dringende onderzoeksvraag, maar geen behoefte aan een uitgebreid marktonderzoek? Of heb je slechts een paar vragen en wellicht beperkt budget voor onderzoek? Dan biedt KiekendiefPerspectief uitkomst met de FlevoPanel Omnibus! Je kunt hiermee bijvoorbeeld een vraag stellen over een actueel onderwerp, nagaan wat de naamsbekendheid en de bekendheid van jullie activiteiten is (en deze verder vergroten), wat men belangrijk vindt, hoe men iets beoordeelt, wat men van een communicatie-uiting vindt (concept-/pre-test), wat men van een bepaald nieuw idee vindt, hoeveel behoefte eraan is, prijsbepaling, wat de doelgroep is en hoe die te bereiken.

KiekendiefPerspectief geeft je 4 keer per jaar de mogelijkheid om het antwoord op die ene of die paar vragen te ontvangen via de FlevoPanel Omnibus. In deze vragenomnibus worden alle te stellen vragen van verschillende organisaties opgenomen. Vervolgens zal KiekendiefPerspectief van tenminste 400 respondenten de antwoorden op deze vragen verzamelen, in het FlevoPanel zelf zitten momenteel ruim 7.000 Flevolanders.

Het aantal van 400 netto is wetenschappelijk verantwoord. De respons is representatief op leeftijd en geslacht. Afsluitend ontvang je de antwoorden die zijn gegeven op jouw vraag of vragen.

Interesse in de FlevoPanel Omnibus? Neem dan contact op met Neeske Abrahamse.
E-mail: Neeske@KiekendiefPerspectief.nl
Mobiel: 06-17162783

Op donderdag 7 september staan er vier Omnibus-enquêtes op de planning, het betreft de volgende doelgroepen:

  1. Lelystedelingen
  2. Almeerders
  3. Drontenaren
  4. Flevolanders

Mocht je interesse hebben om één of meerdere vragen te laten meelopen, dan kan je dat uiterlijk 5 september doorgeven aan Neeske. Voor € 80,- (excl. btw) kan je een gesloten vraag voorleggen aan een doelgroep. Een gesloten vraag kan een ja/nee vraag, multiple choice vraag of schaalvraag (bijvoorbeeld “helemaal mee eens” tot “helemaal mee oneens” of een rapportcijfer) zijn. Voor € 160,- (excl. btw) kan je een open vraag voorleggen aan een doelgroep, hierbij kan een respondent zelf het antwoord vrij formuleren. Vanaf minimaal 4 vragen kan je een eigen onderzoek laten doen bij ons en kan je zelf bepalen wanneer je het onderzoek laat uitvoeren.

De eerstvolgende Omnibus-enquête wordt dus verstuurd op 7 september 2023. De volgende Omnibus-enquêtes staan gepland op 16 november 2023, 7 maart 2024 en 6 juni 2024.

Mocht je nog vragen hierover hebben of over (markt)onderzoek, aarzel dan niet om contact op te nemen met Neeske Abrahamse (Neeske@KiekendiefPerspectief.nl, 06-17162783).