Applaus en Restaurant Silver bij de 500 beste restaurants van Nederland

01/11/2023

Wat een mooie prestatie van twee BKL leden. Applaus en Restaurant Silver in Lelystad staan in de Lekker Top 500, de rangschikking van Nederlandse restaurants die jaarlijks wordt gepubliceerd door de gelijknamige restaurantgids. De Librije in Zwolle staat op 1. Net als vorig jaar.

‘Sympathieke zaak’

‘De bediening onder leiding van eigenaar, gastheer en sommelier Barry de Troije is vriendelijk en attent’, schrijft culinair blad Lekker over het Lelystadse theaterrestaurant Applaus. ‘Uit de keuken van chef Martijn van Wegen komen smaakvolle en degelijke gerechten: volledig in balans, mooi gepresenteerd’. De recensenten besluiten met: ‘Neem gerust een goede trek mee, want Applaus doet niet aan zuinigheid. Sympathieke zaak’. Lees het hele artikel van de Flevopost.