Terugblik BKL Business Diner Silver

27/03/2024

Heerlijk lokaal dineren en tegelijk netwerken?

In navolging van het succesvolle eerste BKL Business Diner in 2023, organiseerden wij in samenwerking met Restaurant Silver Wine & Dine een tweede editie. Bijna vijftig ondernemers of vertegenwoordigers van lokale organisaties gingen gezamenlijk aan tafel. 

Na een fris welkomstdrankje kon een ieder naar zijn of haar plek gaan. Dit keer was er namelijk een tafelsetting verzorgd, waardoor het netwerken met soms nog onbekenden echt kennismaken werd. Het bleek een waardevolle toevoeging aan het vernieuwende BKL evenement. Na het hoofdgerecht kon men weer van plaats wisselen en nieuwe gesprekken werden gestart. Er werd nog lang nagetafeld en we kunnen de avond met recht weer een succes noemen.

De volgende editie vindt dit najaar plaats. Waar...? Dat laten we nog weten. Houd onze evemementenkalender in de gaten, want hier wil je echt (weer) bij zijn!