Handig: betaal jouw BKL lidmaatschap via automatische incasso

12/04/2024

Als ondernemersvereniging zijn wij constant bezig met het verbeteren van onze interne activiteiten zodat wij onze leden nog beter van dienst kunnen zijn rondom kennisdelen, belangenbehartiging en netwerken. Denk aan de optimalisatie van de BKL app, de opzet van het nieuwe beleidsplan en onze financiële processen.

De facturatie is daar een voorbeeld van. De reden dat de facturen binnenkort later worden verstuurd dan je van ons gewend bent, is dat wij op verzoek van vele leden de optie tot automatische incasso mogelijk hebben gemaakt. Niet alleen een ontzorging voor jou als BKL lid maar het bespaart je ook nog eens 2% op de kosten voor het lidmaatschap. 

Wil je jouw lidmaatschap voortaan via automatische incasso voldoen? Lees de volgende instructie dan goed door!

  • Vul de gevraagde gegevens in het groene gedeelte in en vergeet de ondertekening niet

Let op: mocht je gebruik willen maken van automatische incasso dan wordt de factuur lidmaatschap 2024 door de BKL geïncasseerd. Je hoeft de factuur dan niet zelf te betalen. Graag ontvangen wij het ingevulde formulier retour voor 1 mei 2024 zodat wij de automatisch incasso in gang kunnen zetten.

Mocht je geen gebruik willen maken van de optie tot automatische incasso, dan geldt de betalingstermijn zoals vermeld op de factuur.