Haringparty aansluitend op BKL Algemene Ledenvergadering

07/05/2024

Op vrijdag 21 juni vindt de Algemene Leden Vergadering (ALV) van Bedrijfskring Lelystad plaats. Aansluitend is er een bijzonder evenement op de nabijgelegen Batavia Werf. Een netwerkevenement op een tot de verbeelding sprekende en voor Lelystad historische locatie.

Haringparty

De primeur van de Lelystadse Haring Party met culinaire hoogstandjes, sfeervolle omlijstende muziek, inspirerende ontmoetingen en waardevolle gesprekken, natuurlijk de presentatie van de eerste Hollandse nieuwe van dit seizoen en een begeleidend goed glas. Het eerste vaatje van dit Hollandse zeebanket wordt geveild en de opbrengst gaat naar de Voedselbank Lelystad voor de aanschaf van een elektrische bestelwagen.

Het goede doel

Wij hopen van harte u daarbij te mogen verwelkomen. Het belooft een gezellige middag te worden voor en door het Lelystads bedrijfsleven. Uiteraard kunt U het goede doel steunen door één van de sponsorpakketten af te nemen. Losse kaarten kopen is ook mogelijk. Kijkt u daarvoor op www.haringpartylelystad.nl.