BKL directeur Sandra Kamp draagt stokje over aan Annemiek Schaap

24/06/2024

Tijdens de Algemene Ledenvergadering afgelopen vrijdag 21 juni zwaaide Sandra Kamp af als directeur van Bedrijfskring Lelystad (BKL). Na een warm applaus werd zij bedankt voor haar inzet de afgelopen 5,5 jaar. Sandra: “De tijd is ontzettend snel gegaan. Ik ben trots op de mooie resultaten die er samen met het bestuur zijn bereikt.”

In haar afscheidsspeech refereerde zij aan de goede gesprekken met ondernemers en de fijne samenwerking met regionale en lokale partijen. “Het gaat om de verbinding en het persoonlijke gesprek”, aldus Sandra.

Daarna werd Annemiek Schaap verwelkomd als nieuwe directeur. Zij was jarenlang werkzaam als Company Manager bij het Lelystadse bedrijf Schaap Composites, tot de verkoop van de onderneming in 2022. Annemiek: “Ik heb veel zin in deze nieuwe rol en hoop de ondernemers snel te ontmoeten”. De komende tijd zal Annemiek zich verder in de werkzaamheden inwerken. “Graag wil ik de door Sandra in gang gezette weg samen met het bestuur voortzetten en mij inzetten voor de ondernemers in Lelystad.”