Meta Jacobs per 1 juli 2024 “interim” voorzitter BKL

01/07/2024

Meta Jacobs per 1 juli 2024 “interim” voorzitter BKL

Het bestuur van de BKL kondigt met genoegen de aanstelling van Meta Jacobs als interim voorzitter van Bedrijfskring Lelystad aan. Meta Jacobs is al jarenlang lid en nauw betrokken bij de BKL. Daarnaast brengt Meta een uitgebreid Lelystads netwerk mee en met de schat aan ervaring en leiderschap ziet het bestuur haar als de ultieme kandidaat om dit interim voorzitterschap in te vullen. 

Meta Jacobs: “Gedurende deze interim-periode zal ik samen met het bestuur binnen ons netwerk op zoek gaan naar een definitieve opvolger. Ik zal mij met enthousiasme inzetten om als een waardig ambassadeur van het bestuur naar buiten te treden”. Begin juli staat het volgende BKL bestuur overleg gepland waarbij Meta meteen aansluit.